Algemene voorwaarden

TuinKeur

Duitman Hoveniers is aangesloten bij TuinKeur. TuinKeur is een onafhankelijk keurmerk dat duidelijkheid schept in het grote aanbod van hoveniers. TuinKeur-gecertificeerde hoveniers zijn uitgebreid gecheckt en worden doorlopend gecoacht. Hierdoor bent u bij een TuinKeur-gecertificeerde hovenier ervan verzekerd dat er een betrouwbaar en professioneel bedrijf in uw tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Algemene voorwaarden

Met de juiste voorwaarden bent u er van verzekerd dat u zaken doet met een goede partij. Duitman Hoveniers maakt gebruik van de Algemene voorwaarden van TuinKeur.

Download de Algemene voorwaarden van Duitman Hoveniers in PDF formaat: klik hier...


 

Tuinkeur zekerheden

tuinkeur-5_zekerheden

Bent u op zoek naar een hovenier? 5 zekerheden van een TuinKeur-hovenier. Een TuinKeur-hovenier garandeert u kwaliteit. Met een TuinKeur-hovenier bent u er van verzekert dat u een hovenier kiest die zijn werk professioneel en efficiënt uitvoert. Uw zekerheid van de juiste keuze met de 5 zekerheden van TuinKeur!

Een TuinKeur-hovenier is voor u:

Tuinkeur zekerheden

Professionaliteit

Een TuinKeur-hovenier is een vakman die, zowel in de tuin als daarbuiten, professioneel te werk gaat.. Meer informatie...

Tuinkeur zekerheden

Betrouwbaarheid

U wilt niet voor verrassingen komen te staan. Meer informatie...

Tuinkeur zekerheden

Vakbekwaamheid

Een TuinKeur-hovenier is door zijn scholing en ervaring een vakman. Meer informatie...

Tuinkeur zekerheden

Service

Service: een speerpunt dat in vele bedrijfsuitingen is terug te vinden. Meer informatie...

Tuinkeur zekerheden

Kwaliteit

Een TuinKeur-hovenier heeft passie voor zijn vak. Meer informatie...


 

Stichting Aequorfonds

Het Aequorfonds verstrekt subsidies voor de uitvoering van projecten die de aansluiting van beroepsonderwijs op de sectoren in het groene bedrijfsleven bevorderen en stimuleren.

Waardoor het vakmanschap in de ruimste zin kan worden afgestemd op ontwikkelingen in en de behoeften van het bedrijfsleven voor de sectoren: Voedsel, Groen en Leefomgeving. Alsmede al hetgeen met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. Meer informatie...

 

hovenier-icon-stekje