Nieuws

["error","An access token is required to request this resource."]
2 months ago
Tijdlijnfoto's

Op dit moment zijn de klimplanten vol in de groei. Controleer regelmatig of ze moeten worden aangebonden.

2 months ago
Foto's uit het bericht van Duitman Hoveniers

Bij jumbo loeffen in Winssen hebben we de oude beplanting vervangen voor nieuwe beplanting. De bestaande beplanting was platgelopen wat er nog van over was groeide als eens wilde. We hebben gekozen voor sterke planten met een mix van blad verliezende en winter groene beplanting. Ook hebben we rekening gehouden met de kleur van jumbo veel planten hebben gele bloemen of geel tinten in het blad.

2 months ago
Tijdlijnfoto's

De beplanting in de vijver begint nu goed te groeien. Geeft de filter voldoende water door? Zo niet, spoel het filtermateriaal schoon voor een goede waterdoorvoer.

2 months ago
Tijdlijnfoto's

De zomerbollen kunnen nu geplant worden!

3 months ago
Tijdlijnfoto's

Kijk bij het voeren van de vissen of al het voer wel wordt opgegeten. Beter een paar keer een kleine portie dan teveel in één keer.

3 months ago
Tijdlijnfoto's

Drink je graag een kopje koffie in de tuin of op het terras? En zie je katten liever gaan dan komen? Een combinatie van deze twee is mogelijk door de gemalen koffie na het gebruik in de tuin te strooien waar de katten komen. De katten zijn geen liefhebber van koffiedik en zullen de tuin meer mijden. Een natuurvriendelijke manier om katten weg te houden!

3 months ago
Foto's uit het bericht van Duitman Hoveniers

Bij Hotel Nimma de tuin weer helemaal netjes gemaakt. Leuke opdracht. Laat het zonnetje maar weer schijnen op het gezellige terras.

3 months ago
Tijdlijnfoto's

Ga je komend weekend perkgoed planten voor balkon of terras? TIP: vul de bakken niet tot de rand met aarde. Water geven gaat makkelijker als er wat ruimte over is tot de rand.

3 months ago
Tijdlijnfoto's

Heeft u al een recensie geschreven over onze werkzaamheden? Wij vinden recensies belangrijk om zo de kwaliteit van ons bedrijf te laten zien.

Een recensie kunt u invullen via deze link: https://hoveniernederland.nl/?nieuwerecensie=12080&keurmerk=tuinkeur
Alvast onze dank voor het invullen van de recensie. Ps. U maakt dan ook nog kans op € 1.000,- cashback. Deze kans wilt u toch niet missen?

3 months ago
Tijdlijnfoto's

Geef de (kuip)planten in de bloembakken en potten regelmatig voeding om het maximale uit de plant te halen. Er zijn vele soorten voeding verkrijgbaar. Bij de vakhandel is ook voeding verkrijgbaar met een langere werkingsduur. Het regelmatig verstrekken van voeding/bemesting in combinatie met voldoende water is belangrijk is voor een optimaal resultaat!

« 1 of 11 »