Tuinaanleg Nijmegen

Tuinaanleg Nijmegen - Zoekt u een hovenier voor uw tuinaanleg in Nijmegen? Dan bent u bij Duitman Hoveniers aan het juiste adres! Duitman Hoveniers is gespecialiseerd in het aanleggen van bestrating, gazons en beplanting. Op basis van het eerder gemaakte tuinontwerp gaan we aan de slag met de aanleg van uw tuin. Door een goede samenwerking met verschillende mensen is altijd de juiste man op de juiste plaats aan het werk en wordt er in een korte tijd een tuin naar uw wensen gerealiseerd.

Woont u in de omgeving van Nijmegen en bent u op zoek naar een betrouwbare Hovenier voor de aanleg van uw tuin? Neem dan voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op!


Snel, netjes en vakkundig

U vindt op deze pagina ook een fotoreportage en video van een tuinaanleg in Nijmegen gerealiseerd door Duitman Hoveniers. Wij verzorgen diverse diensten van ontwerp tot aanleg en onderhoud van uw tuin. Duitman Hoveniers denkt met u mee en adviseert u graag over de mogelijkheden die bij uw wensen passen. U kunt voor een vrijblijvende offerte contact met ons opnemen.

hovenier-icon-kruiwagen


Video tuinaanleg Nijmegen (Ewijk)

U ziet in deze reportage en video een overzicht van de aanleg van een tuin in Ewijk gerealiseerd door Duitman Hoveniers. Voor meer recente projecten en informatie over tuinaanleg Nijmegen bent u van harte welkom om onze FaceBook pagina te volgen!

Fotoreportage tuinaanleg Nijmegen (Ewijk)

In de tuin van deze nieuwbouw woning in Ewijk zijn we begonnen met het afgraven van 60cm klei om deze vervolgens aan te vullen met schone grond. De bewoners hadden de wens voor een strakke tuin waarin gebruik werd gemaakt van strakke materialen liefst zo onderhoudsvrij mogelijk. Bekijk hier de volledige fotoreportage.