Werken bij

Zoek je een leuke en geschikte stageplek?
Dan ben je bij Duitman Hoveniers aan het juiste adres!

Natuurlijk kun je bij ons terecht als je een stageplaats zoekt op gebied van onderhoud van tuinen. Wij proberen altijd een stageplaats te creƫren die perfect bij jouw opleiding en achtergrond past.


Stage bij Duitman Hoveniers

Je wordt begeleid door een ervaren medewerker die als jouw coach zal fungeren. Jouw persoonlijke coach staat je bij met adviezen en neemt je mee de praktijk in. Wij helpen je invulling te geven aan je stageopdracht en je leerdoelen te behalen. Door zelf je verantwoordelijkheid te nemen en kansen aan te grijpen, kun je het maximale uit je stage halen. Je bent klaar voor het echte werk!

Meer weten?

Wil je meer weten over Duitman Hoveniers als erkend leerbedrijf en wat jouw opleidings- of stagemogelijkheden zijn?

Neem dan contact op met de heer Duitman en informeer naar de mogelijkheden. Tel. 06 - 300 260 83 of stuur een mail naar sander@duitmanhoveniers.nl.

Vul het formulier in voor een open sollicitatie bij Duitman Hoveniers. Dit formulier kan pas worden verzonden wanneer alle velden in het formulier zijn ingevuld.

Open Sollicitatie

Vul het onderstaand formulier in voor een open sollicitatie bij Duitman Hoveniers. Dit formulier kan pas worden verzonden wanneer alle velden in het formulier zijn ingevuld.

Dhr.Mevr.

Voornaam

Achternaam

Adres

Woonplaats

Postcode

Jouw e-mail

Telefoonnummer

Sollicitatiebrief